“Moj planer” je naš prvi, najpoznatiji i najtraženiji proizvod. Svake godine mijenjamo unutrašnjost, boje korica i dodajemo rubrike koje ste tražili, čineći ga uvijek drugačijim, veselijim i modernijim. Njegovoj vedroj i praktičnoj unutrašnjosti dodali smo još ljepši vanjski izgled u bojama koje će vam zasigurno uljepšati dan. Korice smo obrubili koncem za dodatnu dozu profinjenosti i dodali fiksnu gumenu traku koja ga dodatno čuva – jer svi znamo da planeri vole bijeg, osobito na dno torbe.

Unutrašnjost planera sadrži rubrike za upisivanje, tjedni planer s datumima, danima i satima te notes za još više zapisivanja. Idealnih je dimenzija, lagan i savršen za nošenje u torbici, pa ga uvijek možete imati sa sobom. Jedino što mu još treba su vaše uvijek divne i maštovite personalizacije! I da, naravno, malo boje koja će vas podsjetiti na djetinjstvo – kad su crtanke bile naša najveća briga.

Korice možemo ukrasiti prema vašim željama – ilustracijom i/ili tekstom koji želite. Unutrašnjost se ne može mijenjati, personaliziramo samo korice, prednje i/ili zadnje. Dodajte malo svoje čarolije i učinite “Moj planer” stvarno svojim – jer tko bi želio običan planer kad može imati remek-djelo?

 

  • Dimenzije su 15×12 cm, 224 strane, meki uvez.
  • Fiksna gumena traka
  • Jedan gravirani redak teksta na koricama ulazi u cijenu svih naših proizvoda, dodatni tekst i ilustracije se plaćaju.

Prikazuje se svih 14 rezultata