Predstavljamo ti Moj Rokovnik – tvoje novo kreativno platno u eksploziji veselih boja! Ovaj rokovnik je toliko cool da bi ga i tvoj šef poželio. Sa praznim naslovnicama, spreman je da ga ukrasiš svojim tekstom, ilustracijama ili logom firme. A za dodatni touch luksuza, možeš birati između opcije sa zlatnim naslovom ili bez – jer zašto bi svi morali znati o čemu pišeš?

Idealan za one koji vole zapisivati sve, od briljantnih ideja do onih čudnih snova o letećim kornjačama. S meko-tvrdim (fleksibilnim) uvezom i vivella koricama, nudi savršenu ravnotežu između izdržljivosti i elegancije.

Broj listova? Impresivnih 256, od najfinijeg ekološkog Pamo Classic papira, jer tvoje misli zaslužuju samo najbolje. Dimenzije su 26,5 x 20 cm – taman dovoljno velik da uhvati sve tvoje ideje, a dovoljno mali da stane u torbu.

A da ne zaboravimo, možeš personalizirati rokovnik zlatnim inicijalima, jer ništa ne govori “ovo je moj” kao tvoje ime u zlatu. S Mojim Rokovnikom, organizacija nikad nije bila zabavnija – ili šarenija!

Prikazuje se svih 15 rezultata