Predstavljamo ti Velour A5 notes – tvoj novi omiljeni suputnik u svijetu stila, elegancije i profinjenosti. Ovaj planer nije samo običan bilježnica; to je tvoje osobno platno za kreativnost. Unutrašnjost s crtovljem daje ti savršen prostor za sve tvoje misli, planove i snove, dok prazne naslovnice čekaju tvoje maštovite ilustracije i tekstove.

Budi originalan/a – naslovi ga “Moja putovanja”, “Moji recepti”, “Moj dnevnik” ili “Moje financije” – ili jednostavno “Moj kaos”. Mogućnosti su beskrajne! Dodaj mu personaliziranu gumenu traku u veselim bojama, koju možeš naručiti posebno, za dodatni šarm i osiguranje da tvoje misli ne pobjegnu.

Srednje veličine, lagan i fleksibilan, Velour notes je idealan za svaku torbu i svaki stil života. Naše cure i dečki su već ludi za njim – jer tko ne bi volio planer koji je tako elegantan da bi mogao osvojiti modnu pistu, a istovremeno dovoljno praktičan da ti pomogne uhvatiti sve tvoje misli (ili bar većinu njih)? Ovo je planer koji ne samo da prati tvoje misli, već ih i oblači u najfiniju velur eleganciju.

Prikazuje se svih 5 rezultata