MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn proizvodi svoje vlastite personalizirane proizvode. To su vesele bilježnice za sve namjene, pa imamo rješenje za sve vrste zapisivanja. Uz predivni čar unutrašnjosti, posebnost su personalizirane korice u mnoštvu veselih boja.

Ponosni smo jer su naši proizvodi u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj od reciklažnih materijala, a logo naše firme je zaštićen u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Svakodnevno radimo na razvijanju novih proizvoda, osluškujući što potrošači žele i što im je korisno, kako bi ispunili Vaše želje.

I Vi možete imati nešto najosobnije i najljepše iz naše personalizirane kolekcije, gdje ćete zapisati sve one bitne i manje bitne sitnice koje Vam uljepšavaju život i uživati u svojem najosobnijem modnom dodatku.

 

 

PREDNOSTI NAŠIH PROIZVODA

Ispisujemo na proizvode tekst  i ilustracije po vašim željama.

Osmislite sami korice svog proizvoda, a mi ćemo vam ga izraditi po vašoj želji. Vaš proizvod će biti unikatan i jedinstven.

Ponosni proizvod hrvatskog porijekla

Svi naši proizvodi su u potpunosti  izrađeni u Hrvatskoj, od reciklažnih materijala. Korice su ručno lijepljene, etuiji šivani.

Trebate idealan poklon?

Baš svatko će biti posebno sretan kad mu poklonite proizvod koji niste samo kupili, nego ste se i dodatno potrudili oko njegove izrade i tako u njega utkali i dio sebe.

Konstantno radimo na novim  idejama.

Svake godine mijenjamo unutrašnjosti mog planera i my plannera kako bi vam bili zanimljiviji. Osluškujemo želje i potrebe potrošača, kako bi ispunili vaše želje i ponudili vam i lijepe i korisne proizvode.