Zamislite se kao James Bond, ali bez svih onih opasnih situacija i bez potrebe za tajnim identitetom. S našim Travel Setom, svako putovanje postaje avantura puna stila i sigurnosti!

Ovaj set nije samo moderan i praktičan; on je vaša ulaznica u svijet zabave i pouzdanosti na putu. S širokim spektrom boja koje će vas oduševiti i dvije vrste personalizacije, osvojit ćete svaku priliku da pokažete svoj stil, ili da iznenadite dragu osobu ovim nevjerojatnim poklonom.

U setu ćete pronaći etui za putovnicu dimenzija 10×14 cm, koji će vašu putovnicu čuvati sa stilom, te privjesnicu za prtljagu koja će vašu torbu označiti kao vašu, uz dodatni kartončić za vaše podatke. Jer budimo iskreni, putovanje je puno zabavnije kad znate da je vaša prtljaga sigurna i prepoznatljiva!

Sve dolazi u elegantnoj crnoj poklon kutiji od kvalitetne ljepenke, s magnetnim zatvaranjem, jer čak i kutija zaslužuje dozu stila. Dimenzije kutije su 16.5 x 22.4 x 2.8cm, savršene da se smjesti u svaku torbu ili kofer.

Zato, pripremite se za putovanje s dozom šarma i pouzdanosti uz naš Travel Set – vaš najbolji suputnik na svakoj avanturi

Prikazuje se svih 9 rezultata