Plišani zeko s imenom zeleni

29.00

Plišane igračke

U čemu je njihova čarolija?

Plišana igračka budi sjećanja na nježnost,  sigurnost i toplinu, koju je svatko od nas osjetio u djetinjstvu. Ona je prvi najbolji prijatelj svakog djeteta. „Idealna igračka je mekana, slatka i topla, može pričati sa mnom, trčati i nikada neće odrasti.„ – reći će većina mališana. Kod plišanih igračaka je divno to što ljubav prema njima zapravo nikad ne prestaje. Kako rastemo, još više dobivaju na sentimentalnoj važnosti i cijeli život se s nostalgijom prisjećamo svog omiljenog plišanca.

Osim što je predivan, plišani zeko je idealan za maženje, grljenje i tješenje djece zbog svoje mekoće. Također je i presladak ukras u dječjoj sobi, pa oduševljava i roditelje i djecu. Dolazi u zelenoj i sivoj boji, a personalizirana marama oko vrata sa štikanim imenom, čini ga toliko posebnim. Visina dok sjedi je 24 cm, periv je ručno i bez štetnih je tvari.

 

PERSONALIZACIJA *

UPIŠITE IME

Kategorije: , SKU: N/A

Opis

Proizvod se može naručiti zasebno ili kao dio kompleta kojeg možete složiti sami iz naše kolekcije. Odaberite proizvode, boju te ime a mi ćemo gotov komplet  zamotati u bijeli papir te spakirat i u naše Eco kutije. Ime na dekici štikamo koncem, a sve ostale proizvode personaliziramo laserom.